Onderdeel van Voice Solutions b.v.
+31 (0)36 - 521 46 00
info@voicesolutions.nl

Linkus SmartAPP

Yeastar Cloud Hosted VoIP

YEASTAR LINKUS MOBILE CLIENT

Link Us Anywhere Anytime.

Linkus integreert iOS- en Android-mobiele telefoons met de Yeastar cloud en het verbetert de efficiëntie en geeft u de ervaring alsof u op kantoor bent. Mis nooit meer een telefoongesprek tijdens het werken buiten het kantoor. En verlaag de tarieven voor mobiele gesprekken met VoIP-telefoongesprekken via de (cloud) PBX van het bedrijf.

U bent bereikbaar op uw mobiele telefoon via het vaste (kantoor)nummer. Ook bij het uitbellen via de Linkus app stuurt u het nummer van kantoor mee. De gene die u belt ziet hierdoor niet uw mobiele nummer, waardoor u deze prive kunt houden.

Afbeelding Yeastar Linkus app

Neem je vaste werkplek mee.

Het extensie-overzicht geeft een overzicht van alle telefoons op kantoor en mobile gebruikers met de Yeastar Linkus app. Zo is eenvoudig te zien of een collega beschikbaar is en kan er eenvoudig worden doorverbonden.

Linkus is ontworpen om bellen prettiger en makkelijker te maken. Bij het intoetsen van een telefoonnummer wordt het telefoonnummer automatisch aangevuld.
Daarnaast onthoudt het de recente nummers, zodat ze met een enkele tik te op te roepen zijn.

Verbeterde ervaring met de nieuwe apple iOS CallKit en Siri

De gesprekken via Linkus hebben de look and feel van een standaard telefoongesprek door het gebruik CallKit op Apple iOS 10 en hoger.
De telefoon gaat nu over met de standaard gebruikers interface van Apple iOS. De VoIP gesprekken krijgen hiermee een hogere prioriteit en minder onderbrekingen.

 

Als u een iPhone-gebruiker bent, dan zal u ongetwijfeld ook Siri gebruiken, uw digitale assistent met spraakgestuurd vermogen op uw iPhone. U kunt nu met voice opdrachten Siri de opdracht geven de Yeastar Linkus app te openen of een nummer te bellen (intern/extern) via Linkus.

Linkus in Google playstoreLinkus in apple App Store