Onderdeel van Voice Solutions b.v.
+31 (0)36 - 521 46 00
info@voicesolutions.nl

Linkus Desktop Client

Yeastar Cloud Hosted VoIP

YEASTAR LINKUS DESKTOP CLIENT

Unified Communications op je desktop zoals jij dat wilt!

Linkus Desktop Client geeft u toegang tot zakelijke telefonie-functies vanaf de desktop van uw computer. Het werkt op Windows en Mac * en biedt een softphone, instant messaging, aanwezigheid status, delen van bestanden en CRM-integratiefaciliteiten (o.a. outlook en Google contacts). Communiceer en werk naadloos en efficiënt samen.

* macOS-ondersteuning is binnenkort beschikbaar.

Features at a Glance

HD Voice Calling
Klik eenvoudig om een oproep naar elk telefoonnummer of elke extensie te maken, in de wacht te zetten, doorverbinden en op te nemen. Een oproep gemist? Geen zorgen, wij houden al uw oproepgeschiedenis binnen handbereik.
Instant Messaging voor direct resultaat
Wanneer u niet beschikbaar bent voor een gesprek, typt u uw collega (‘s) een snel bericht en kunt u meteen ideeën delen, ongeacht waar u bent.
Aanwezigheidsinformatie
Bekijk wie beschikbaar, bezet of offline is, realtime en intuïtief met een gekleurde statusindicator. Een aangepast aanwezigheidsbericht stelt uw collega’s in staat te weten wanneer en hoe zij het best contact met u kunnen opnemen.
Seamless CRM Integration
Call-popup en belgeschiedenis vanuit uw Outlook-contacten en Google-contacten. Blijf gesynchroniseerd met uw contactgegevens wanneer ze inbellen. Er komt meer nog CRM-ondersteuning voor Linkus Desktop
Call Forwarding
Verminder de frustratie en wachttijden van de beller door oproepen naar extensie, mobiel nummer, voicemail of een andere bestemming automatisch door te sturen als u een oproep niet kunt aannemen.
Full Enterprise Directory
Bekijk al uw collega-contactgegevens en bekijk details – extensie, mobiel nummer en persoonlijke profielfoto welke allemaal worden geopend met een simpele klik.
File Sharing
Klik eenvoudigweg op het pictogram Document in uw chatbox en u kunt elk type bestanden kiezen om te delen. Super gemakkelijk en veilig.
Do Not Disturb
Kunt u even niet gestoord worden? Schakel over naar de modus “Niet storen” en concentreer u op uw dringende taken zonder telefonische onderbreking.